Aftellen naar Kerst
Het gaat hard, was het de afgelopen weken nog aangenaam najaarsweer, toen ik vanmorgen uit mijn raam keek, zag ik alweer het ijs op het dak! De winter komt eraan en ook de tijd van gezelligheid met familie en vrienden.

Om dit te vieren ga ik vanaf vandaag in 6 weken aftellen naar de Kerst. Met natuurlijk in de eerste drie weken speciale aandacht voor de Goedheiligman.  Want mijn kinderen hebben de afgelopen week met smart op hem zitten wachten..

In deze zes weken ga ik je iedere week verrassen met:
  • leuke tips en recepten om de feestdagen gezellig door te brengen. 
  • een  winactie waar ik een cadeau weg mag geven van een andere webshops, zoals FairtradeUpgrade, Jewels with Flair, Superheldenshop en Teatag. Houd de social media en webshop in de gaten en doe mee! 
  • speciale decemberaanbiedingen en 
  • een aantal geselecteerde en tijdelijke artikelen voor de decembermaand.
Een eerste tip is om zelf pepernoten te bakken. Het is gezellig en ruikt lekker in huis, maar is ook handig om zelf te bepalen hoeveel je er wilt maken. Zo hoef je niet te veel zakken pepernoten in de winkel te kopen.

Recept voor 5 personen:

Ingredienten:
•    75 g ongezouten boter (of margarine)
•    62½ g donkere basterdsuiker
•    5 g speculaaskruiden
•    125 g zelfrijzend bakmeel
•    2 el halfvolle melk

Bereiding:
Verwarm de oven voor op 160 °C. Kneed de boter, de suiker, de speculaaskruiden, het zelfrijzend bakmeel en zout naar smaak goed door elkaar.
Voeg lepel voor lepel de melk aan het beslag toe, zodat het een lekker soepel deeg wordt. Bekleed de bakplaat met bakpapier.
Maak lange rollen van het deeg. Snijd de rollen in gelijke stukjes. Vorm hier kleine balletjes van, leg ze op de bakplaat en druk ze een beetje plat. Bak ze in de oven in in ca.15 min. gaar en lichtbruin. Haal uit de oven en laat helemaal afkoelen.

Bewaar in een luchtdichte trommel tot circa 3 dagen

Ook heb ik een mooi gedicht van de Sint ontvangen:
Vandaag is de Sint weer in het Land,
Een mooie tijd voor wat lekkers in je hand!
Speciaal voor deze gezellige tijd,
krijg je een gratis chocoladeletter cadeau, dat is een feit!

Ga naar de shop om ervan te profiteren>>

Wil je wekelijks op de hoogte blijven van de acties? Schrijf je dan in via http://eepurl.com/dJYLTE


Winacties:
17 november t/m 23 november 2018
Als jij bewust leeft en oog hebt voor de wereld om je heen en wat er mee gebeurt, kies je vast Bamboe Reisbekers als alternatief voor plastic. Het kleurrijke assortiment Travel Cups van Fairtradeupgrade biedt voor ieder humeur een passende beker. Speciaal voor de feestelijke dagen mag ik een superstoere travelcup weggeven op Facebook

De actie loopt tot 22 november 2018. Op vrijdag 23 november wordt de winnaar bekend gemaakt. 

24 november t/m 1 december 2018
Bij Superhelden shop hebben ze een missie: ieder kind in zijn kracht door zichzelf te zijn. Zet alle talenten en leerpunten om in Superkracht, net als Superhelden doen. En voor al die kleine superhelden is er toffe kleding om ze hiermee een steuntje in de rug te geven en net dat extra beetje power. Deze slab is Super(helden) Cool! Je kleine Superheld is natuurlijk een Superheld in knoeien!
Deze week kun je deze slab winnen via Instagram. De actie loopt tot zaterdag 1 december 2018. Dan wordt ook de winnaar bekend gemaakt. De winactie is van 26 november 2018 t/m 1 december 2018.

2 t/m 8 december
Thee met matchende chocolade. Ken jij het al?Ervaar zelf hoe deze twee producten elkaar aanvullen èn versterken. Deze week kun je een leuk setje bestaande uit een weckpotje thee en een weckpotje matchende chocolade Tea Tag winnen via Facebook en Instagram.
9 t/m 15 december 2018
Naast lekker eten is het natuurlijk ook leuk om mooi gekleed aan tafel te zitten. Van Jewels with Flair  mag ik deze week deze mooie maxima oorbellen met platte druppels van Swarovski Elements weggeven. De Swarovski Elements zijn facet geslepen, wat zorgt voor een mooie sprankeling. Perfect voor bij een feestelijke jurk! Kijk op Facebook voor de winactie!Voor alle acties op social media geldt:

  • De promoties worden op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Facebook of Instagram
  •  iedereen mag meedoen aan de winactie
  • met de winnaar zelf wordt persoonlijk ook contact opgenomen
  • de winnaar heeft dan 24 uur om haar of zijn prijs te claimen en de prijs is niet inwisselbaar.
  Linda     17-11-2018 09:53     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.