Coole drinkfles voor mee naar school!
Iedere ochtend vul ik de schooltassen van mijn kinderen van 4 en 6 jaar met allerlei spulletjes om de dag door te komen. Omdat ze een continue rooster hebben, moet er op de lange dagen best veel mee. Nu het warmer weer wordt, vind ik het belangrijk dat mijn kinderen lekker brood en koel drinken meenemen en dat dit ook koel en vers blijft gedurende de dag.

Wat is dan handig? De tas moet ook niet te zwaar worden en alles moet wel mee kunnen. Dat is best lastig. Maar het kan wel! Daarom heb ik mijn kinderen de Klean Kanteen RVS drinkbeker “Kidkanteen” laten testen. Het verhaal achter de ontwikkeling van deze drinkbeker inspireert me. Namelijk een alternatief voor plastic en aluminium drinkflessen met als het uitgangspunt om een RVS beker/drinkfles te ontwikkelen die veilig, gezond, lichtgewicht, herbruikbare fles zonder BPA en andere giftige stoffen is.

Hieruit zijn de Klean Kanteen drinkflessen die we nu kunnen kopen ontstaan voor klein en groot van baby tot oudere. Gemaakt van 18/8 foodgrade roestvrijstaal, een van de veiligste materialen om eten en drinken in te bewaren en mee te nemen. Daarnaast heeft Foodgrade rvs geen coating nodig zoals aluminium en neemt daardoor geen vieze geurtjes op en is erg makkelijk schoon te maken. Je kunt in de Klean Kanteen met een gerust hart meenemen wat je wilt, water, vruchtensappen, drinkyoghurt of limonade, het kan allemaal. Zonder lekken en/of vlekken.

Wat direct opvalt zijn de fleurige kleuren van de flessen. Mijn dochters reactie toen ik haar de drinkfles liet zien was: “Dat is een coole drinkfles, die wil ik wel!” Al snel koos zij de roze fles uit om mee te nemen naar school en mijn zoon vond de lichtblauwe heel erg mooi. Ook hebben de flessen een robuust groene schroefdop. Wel had ik eerst mijn bedenkingen bij deze dop. Zouden mijn kinderen die wel open krijgen? Nou dat gaat dus prima. Zelfs de jongste van 4 krijgt deze zonder hulp open en weer dicht. Ook de opening van de fles is groot genoeg om er een afwasborstel in te doen zodat je deze gemakkelijk af kunt wassen maar niet te groot voor de kindermondjes. Ook het beloofde “lichtgewicht” klopt. De kinderen kunnen deze zowel leeg als vol gemakkelijk vast houden en uit drinken. Ook nu ze de drinkflessen een aantal weken mee hebben, valt me op dat deze ook aan de buitenkant gaaf blijven en dus ook wel tegen een stootje kunnen, zonder dat ze beschadigen.

Kortom een heel mooi product waar iedereen blij van wordt!

Het leuke van het bedrijf Klean Kanteen vind ik dat naast dat ze mooie veilige flessen maken, ze ook een trots lid zijn van 1% For the Planet. Dit betekent dat Klean Kanteen 1 % van haar bruto jaaromzet doneert aan een non-profit organisatie die gefocust is op het milieu. Op deze manier wordt de beweging om duurzame, veilige en kwalitatief hoogstaande te ontwikkelen in de wereld ieder jaar groter en zorgen we er met elkaar steeds meer voor om je bewust te zijn van de noodzaak om goed te zorgen voor de natuur en je leefomgeving voor nu en voor je kinderen en kleinkinderen.

De Kid Kanteen drinkflessen zijn vanaf nu verkrijgbaar in de webshop. De andere drinkflessen volgen de komende weken.

Heb je vragen of ervaringen met de Kid Kanteen of een andere drinkfles van Klean Kanteen, dan hoor ik graag ook wat jij ervan vindt!
  Linda     25-06-2018 21:36     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.