Hier is het feestje!
Yes het is gelukt, vandaag, vrijdag 1 juni 2018 is mijn webshop www.bewustmeteten.nl online! Een feestje is het zeker en een begin van mijn nieuwe toekomst.

Want op 1 oktober 2017 ben ik begonnen met deeltijd HBO studie Voeding en Diëtetiek. Een bewuste keuze om van meer betekenis te zijn voor de samenleving. Als communicatieadviseur begeleid ik mensen zowel vrijwilligers als professionals in het maken van verbinding met anderen. Enorm leuk om te doen want al ruim 10 jaar ben ik hiermee bezig. Toch knaagt er iets aan mij en wil ik verder. Na zoveel jaar vind ik de begeleiding van mensen wel heel erg leuk. En daarin wil ik me ontwikkelen en daar ga ik nu voor!

Bewustmeteten.nl is daarom een eerste activiteit waar ik je bewust wil maken van eten, de mogelijkheden, voedselverspilling tegengaan, maar vooral het plezier van eten en de sfeer die je eromheen kunt creëren wil verhogen. Met een duurzaam, praktisch assortiment waarbij ook nieuwe dingen leren hoort. Voor jong en oud, hip en traditioneel en voor ieder budget!


Als openingsactie krijg je t/m 15 juni 2018 bij je bestelling vanaf € 75,-- een koekjesstempel (ter waarde van € 10,95) cadeau!

Hier alvast een lekker recept voor zandkoekjes (ca. 20 stuks)

Ingredienten:
  • 200 gram bloem
  • 90 gram boter
  • 90 gram suiker
  • 1 ei
  • Snufje zout
Klop met een garde de suiker en het ei los. Voeg 200 gram bloem toe (evt. met 2 eetlepels cacao erbij voor chocoladekoekjes). Roer goed door met een houten lepel. Snijd de boter in kleine stukken en kneed door het beslag. Laat het beslag 1 uur koelen in de koelkast. Bestuif het aanrecht met wat bloem en rol de bol deeg uit tot 0,5 cm dikte. En gebruik koekjesvormen om de koekjes uit te steken. Wanneer je de koekstempel gebruikt, druk je de koekstempel voorzichtig in het deeg en daarna er weer uit en er staat een persoonlijke boodschap op je koekje. Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel de koekjes hier op. Bak ze in ongeveer 12 minuten krokant.
      01-06-2018 19:54     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.