Voor iedereen een gezond en gelukkig 2019
Wat een avontuur was het afgelopen jaar en wat heb ik veel beleefd! Veel leuke maar natuurlijk ook minder leuke dingen, dat heeft denk ik iedereen wel. In ieder geval veel om dankbaar voor te zijn. Nu mijn webshop meer dan een half jaar actief is en het de laatste dag van het jaar is, wil ik graag kort terugblikken op het afgelopen jaar en een sneak peak geven op 2019!

Het jaar 2018 begon met het hard werken aan mijn deeltijdstudie Voeding en Diëtetiek. Toen ik eenmaal op stoom kwam, begonnen de mooie cijfers te komen en ben ik helemaal into de studie gekomen. Wat is het vakgebied toch leuk en interessant! Wel pittig om het met mijn huidige werk te combineren, maar wanneer ik de vaart erin houdt met een strakke planning, dan lukt het zeker! Het was zeker ook heel fijn om maandelijks met studiegenoten college te volgen en bij te praten. En inderdaad iedereen werkt zich een slag in de rondte om alle vakken te halen. Ieder op zijn eigen manier, maar in september, aan het begin van het tweede jaar, is het grootste deel nog gewoon bezig! Samen komen we er wel!

En dan was er nog mijn ambitieuze doel voor 2018 om een eigen webshop te starten, Bewust met eten, waar ik je het plezier van eten wil laten ervaren op een duurzame, praktische en creatieve manier. En wat heb ik leuke, nieuwe mensen leren kennen en mogen kennis maken met mooie producten! De kennismaking en rondleiding van Anne, theemaker met de Nederlandse theeplant die wordt gekweekt in Zundert was zeer indrukwekkend en inspirerend! Daarom ben ik ook trots dat ik dit en komend jaar Teabyme mag verkopen in mijn winkel. En mocht je een workshop of rondleiding willen? Vraag gerust, dan wil ik zeker met je kijken wat we kunnen organiseren, want het is zeer de moeite waard!

Wat dus begon als een idee en we zien wel of het een succes wordt in juni, kan ik nu vertellen dat ik zeer dankbaar ben voor alle leuke reacties die ik heb gekregen en de vele bestellingen die ik al heb mogen verwerken. Ik ben er gewoon druk mee! Dat had ik zo snel nog niet verwacht, maar wel heel fijn dat mijn visie en producten ook gewaardeerd worden door anderen. Ook was de maand proefdraaien in december 2018 met een plank in 101winkels in Zwolle een leerzame ervaring! Bedankt meiden voor de kans die jullie me hebben geboden.  

Er is natuurlijk nog veel meer om te noemen, ik ben zeker nog wat vergeten, maar 2018 was in ieder geval een startpunt van mijn droom om straks mijn praktijk te  combineren met een fysieke winkel erbij, met de artikelen die ik nu al in mijn webshop verkoop, met workshops van lokale ondernemers op het gebied van eten bereiden, bewaren en kweken en waarschijnlijk nog veel meer. Genoeg ideeën en inspiratie om verder uit te werken in 2019 met ook zeker een leuke Challenge om aan mee te doen! 

Voor nu wens ik je alle goed, geniet vandaag van de oliebollen en champagne (dat mag best hoor laugh) en ik zie je graag in 2019!
 
  Linda     31-12-2018 12:14     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.